Uhol pohľadu
Noc nechce priznať
že ju nabúchal deň
a čakajú spolu ráno
a tak väčšina bytostí
chodí spať večer
aby nepočuli
že plače so mnou
za tebou
a hviezdami
topiacimi sa v odraze
vlhkých očí
keď ležíš pokojná v lese
a čakáš na zahrabanie
***
Ležíš pokojne v tráve
a vlhké oči sa ti topia
v odraze hviezd
plačeme spolu
keď nás nepočujú
že chodíme spať
spolu s ostatnými
a čakáme do rána
na priznanie
že som ťa nenabúchal ja
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: Cappp, Frr, hanele m., Philogyny1, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)