Nebaví mě, nečekaně čekaná zklamání,
" to se neboj"
nevím, jestli je to k pláči či zasmání..
"biješ mi mysl jako v celou orloj"
Promiň, nechci se tvými sny toulat,
pokud ti nevěřím..nemůžu zůstat!
Chci jen v noci usínat s klidem,
nemůžu si připadat trefená jedovatým šípem.
"dneska
zítra a tak dále..
Ahoj, měj se...usmívej se, nadále prosím beze mě"