Propojit slova, co bez smyslu jsou
přiblížit rozumu, co nenesou.
To, co po ránu hledá
nenachází a jen těžko vstřebá.
A ty zahlédneš jen tak zlehka
chvilku matnou, která ránem zkřehkla.
Tím pochopíš, že slova skoro všechna
se svého významu prudce lekla.
Proto se nestává, že tato slova
chtěla by znamenat něco znova.