Anotace: (dočasná?)
No a nakonec to nebyla pravda :-) já se taky vrátil už po třetí... :-D
08.08.2017 22:55:32 | Mácha
no veď práve...prišla som si len prečítať pár textov, snáď z dlhej chvíle. A zrazu mi bolo tak..ako keď stretneš dávneho priateľa. Spomínate, a keď sa minú spomienky, zas každý vyberie sa svojím smerom.
08.08.2017 22:58:38 | Sofia Filein
Jo jo to znám ....vždycky se odmlčím a pak když je chvíle tak se sem vracím jako ke knížce co má sice potrhaný a umaštěný listy, ale vždycky mě dostane....protože i když jsem ji četl stokrát vždy tam objevím něco novýho ....:-)
08.08.2017 23:09:38 | Mácha
Každá událost člověka mění, nedovolí nikomu zůstat úplně stejným... nechává nějakou drobnou odlišnost, nebo i jen dotek... Jsem ráda, že jsem Tě směla poznat, něco Tvého, jen Tvého... část Tebe, milá Sofie.
Buď šťastná, a dej o sobě občas vědět, prosím, ano, Sofie? :-)
Hodně štěstí.
20.04.2017 21:19:29 | Helen Zaurak