Novoschody v nás
Anotace: oznamuje se virtuálníkům našim :-)
ukusuju sedmikráskám
bílý hlavičky
nemnoha
snad sedmi
bříška plný vápníku
nepohrdnu
žlutým střapcem
pampelišek
a po jídle ani
hořkou trubkou
dostal jsem chuť
na ovocnou šťávu
doma jsem ji vařil
v krámě taky ukuli
ale bez ovoce
ozvaly se mi tři holky
jsi milý – úžasný – fajn
bez ruky
bez pusy
jen písmenka ve větru
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)