Sex po padesátce
Pila spílá Dřevorubci
tolik síly
na zub pily
vynakládat netřeba
Drvoštěp však odsekává
že čas letí
a zuby třetí
blbě koušou do dřeva
Pila už je vzteky bílá
není mladou
ale s kládou
hravě si prý poradí
Lesník funí, až to duní
zuby cení
ukojení
s Pilou leží v kapradí
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)