Na konci
Moje duše stejně jako stovky jiných
hledá smysl hledá cíl
snažím se být svým ideálům věrný
ale někdy prostě nezbývá sil
Čas s každým rokem rychleji plyne
vlasy i duše zšednou již brzy
každou vteřinou něco se narodí a něco zhyne
bytost či myšlenka a to mě mrzí
Proč věčné nic není
a proč pomíjivé jsou okamžiky
proč svět se stále mění
proč nic netrvá na věky
Až na konci našich cest
snad dozvíme se odpověď
co znamená ten svět
a co znamená člověk
Snad na konci té cesty
najdem smysl najdem poznání
tam napravíme svoje resty
a učiníme pokání
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (2)