Točím se v bludném kruhu
a ptám se
kdy zase šťastná budu?
Točím se do kolečka
vyhlížím rozednění
a dny se v týdny, měsíce a roky mění
Točím se kolem svého středu
a jen ty verše napoví
po čem mé srdce hladoví...
a treba ti jen chybi dopamin
a mozek hledá zkratku
a pamatuje si ho s ni anebo s nim
jsou tam takove zajimave clanecky v unorovem casaku First class
jeden: Proc je slabost me mysli silnejsi nez ja?
a druhy: Od slabosti k sile *
* priklad budovani sve nejlepsi verze: po zrade ve vztahu
20.04.2017 09:57:39 | Romana Šamanka Ladyloba