"Racek"
Anotace: NinaninachudákNina...
Četla jsem se chvěním
Čechovský „Racek“
Nechci nic dodat,
Jen dát si pár facek.
Nechci nic Myslet,
Když vadné je chtění,
Co zbarvuje životy k nepochopení.
Když padly již věže snad všech Babylonů
Je slyšet jak sněží
Od saď na sto honu.
Tam ráj mrtvých ptáku, co troufli si letět
A kde skončím já…
Zdráhám se odpovědět…
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Fany
Komentáře (0)