O pravdě, kdybychom ji přece jen našli
Anotace: Však ono tě pravdo bylo jen jako kvítků čarodějné síly a teď tajně kveteš v zahradách, skryta v ...
Však ono tě pravdo bylo
jen jako kvítků
čarodějné síly
a teď tajně kveteš
v zahradách, skryta v býlí …
Ale my tě naleznem
dřív než
by tě polapili
a pak krutě sbili…
A pak řeknem
ptačí písní všem,
aby se v té písničce
o veselém smutku
s tebou udobřili …
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova, Jin&Jang
Komentáře (0)