člověk má možnost volby, jen když ví, že má možnost volby
jak jsem si jen mohl myslet že až se ráno probudím
bude jako zázrakem všechno v pořádku
když neustále stojíš v rohu všech místností kde spím
a kde se tak nerad probouzím
respekt
život žádá respekt
hovno
život
na nebi je místo kde můžu stát rovně a přitom padat dál do sraček
tam dole
jak jsem si jen mohl myslet že když poletím
nikdy už nepřistanu
překrásný a dokonalý svět existuje jen tam
kde jsem k němu zády
na zpáteční cestě rozumím víc pocitům které mě sem předtím vedly
nebylo nutné
vrtat se v tom
tolik let
kolik ještě musím odžít dnů
než to přestane
než všechno přebolí
smrt je okamžik
na který čekám věčnost
utopie
lži
pomluvy
slyšel jsem už všechno co jste mi mohli říct
ale uvnitř hlavy mi nezbývá žádné místo
na další plastické pocity a rozjímání nad nekonečností
ve světě který pozvolna padá do prdele
uvadá už moje touha jít dál s hlavou vztyčenou
"hlavu vzhůru"
říkají ti praví
skutečně to tak je
tohle je ten poslední konec ze všech možných konců
které jsme spolu mohli mít
ve vzduchu voní jaro
lidé si zpívají to své nekonečné
nananana
Působivě podaný životní pocit, zní mi to velmi autenticky, uvěřitelně a možná jaksi i "kompaktněji" než třeba jindy... Bezva :-)
23.04.2017 20:51:20 | Amonasr
překrásný a dokonalý svět je kýč, lepší to peklo s mariášem...
22.04.2017 18:04:40 | Philogyny1
náhodou.. představ si takový svět.. dokud nepoznáš bolest, nebojíš se pádu na držku. nebo tak nějak. však ty víš :_)
23.04.2017 18:47:05 | CoT