vidíš svět
Za tu krásnou, křehkou momentku, ta se povedla...
Strčím nos do jara
píchla mě včela
na hlavu prší mi
holubí pozdravy
utíkám domů
mám co jsem chtěla
P.S.
Chceš svoje klíště?
Lehni si do trávy.
24.04.2017 09:06:01 | Philogyny1