HIML
Anotace: Báseň z roku 1956 1.vydání 2017
HIML
Na vojnu mne berou
šohaje hezkého,
pod ruku mizernou,
oficíra - pitomce blbého.
Krucifagot himllajdón
říkají mi mazáci.
Žeprý ze mě bude kanón,
vojna, ta se vyplácí.
Na to já vám pánové
s opuštěním se.u,
dejte mi radš svobodu,
nevím zač se peru.
Krucifagot himllajdón,
říkali mi vojáci,
že mně roztrh velkej kanón,
vojna – ta se vyplácí !
Komentáře (0)