Cítím se jako seschlý čtyřlístek
rozdrobený v kapse
nebo kaštan pod polštářem zapomenutý
ve snaze lhát říkám nejčastěji pravdu
kterou nikoho neurazím
ty obrázky z barevného písku
už rozfoukal vítr
a slova se vygumovaly
užmoulaným chlebem
chce se mi jen tak koukat do prázdného papíru
a přesto píšu a gumuju a píšu
dokud se neprodřu na dřevěný stůl