slabý déšť
seděl v křesle
zády k ní
a slyšel poslední zvuky
její činnosti
nakonec poznal
že se obléká
,,už jdete domů?,,
chvíli počkala s odpovědí
,,ano, vše mám hotové
a teplé jídlo máte v troubě,,
koukal prázdným pohledem
do své sklenice
a sbíral odvahu
ji požádat
,,vše hotové není,,
řekl nakonec
otočil hlavu
a podíval se jí do očí
v místnosti bylo šero
přesto se jejich pohledy
střetly
ticho v místnosti
rušil akorát jejich dech
a šum slabého deště zvenku
nakonec pochopila
,,je mi líto, za to placená nejsem,,
ulevilo se mu
s touto odpovědí
počítal
,,tak to pro mě udělejte zadarmo,,
Přečteno 359x
Tipy 18
Poslední tipující: JSJ, bogen, Iva Husárková, Fany, Amonasr, Dreamy, Jin&Jang, Kett, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)