Anotace: ...
Mezi zamlženými sklíčky tmy
míhala se realita
se silnými dioptriemi
a chabým smyslem pro humor..
nikdo se nesmál,
jen po kouskách krvácelo svítaní
Neviděli jsme ani když
nám vítr drásal rýhy
do očí
dokud nezbylo nic než temnota
a prázdný pokoj se slepou tmou
Vlak projížděl další stanicí
bez zastavení
a pokaždé odhodil pár šatů
ze zamyšlených stínů
až nezbylo nic, jen prázdnota