XXX
Anotace: Měsíc šamanským srpem stíná medúzy jmelí ... Borovice pláčou jantary snění ... V kořenech ...
Měsíc
šamanským srpem
stíná medúzy jmelí ...
Borovice pláčou
jantary snění ...
V kořenech
ve kmenech
v korunách
hoří blondýnky ...
Noc pláče
nad černovláskami
a já mám v srdci osiky
třesu se zimou
co mrazy zpívá
a třesu se bouří
a list, její list ...
Ani blesk
ve svém pádu
nedokázal by v něm číst,
když do mne
jak do propasti
se v hrůze dívá ...
Přečteno 267x
Tipy 15
Poslední tipující: Laika, cyberwamp, Iva Husárková, Donne, piťura, Frr, Fany, Kapka, hanele m., Jin&Jang, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)