... já bych byla pro stravovací inspektory, kteří by chodili neohlášení do restaurací i pajzlů a měli neomezené možnosti kontrolovat jak se kde žije jakým zvířátkům kuchyňským ... a jaká kvalitní potrava se jim tam podává ...
... bylo nás v restauraci šest, a každý jsme měli něco jiného a chtěli jsme si svou útratu zaplatit každý sám za sebe ...
... servírka nám přinesla účet aniž by se zeptala jak chceme platit...
... kamarád ji požádal, zda by nám účet mohla rozpočítat zvlášť ...
... s tak nechutným výrazem v obličeji do mě brkla loktem a řekla mi ...
... tak se posuňte ... přisedla si k nám s kalkulačkou v ruce ...
... já vám to rozpočítám ...
... kam ten svět pohostinství spěje povídám si v duchu ...
10.05.2017 07:26:21 | Marcella
Tak to je smutné a současně ze života... Děkuji Ti za krásný komentář a tip. :-)
10.05.2017 16:37:36 | piťura
to se opravdu nepovedlo, škoda... někdy jakoby se všechno spiklo proti nám... :-((
30.04.2017 02:54:31 | Iva Husárková
Lepší hospůdka malá
než pompézní restaurce
tam bych se snad bála
říkám bez legrace .-)
29.04.2017 11:16:48 | Kapka