Mám to v sobě neuklizené
Diogenes by na mě byl pyšný
ramínka se na žebrech neklidně houpou jako při léčbě konejšením
chce se mi zavřít do skříně mezi (tvoje) košile a zaživa jim utrhat knoflíky
bolelo by je to?
ještě pořád umím pokrčit prsty do tvaru připomínající objímání
gesto které osvobozuje
zraňuje
připomíná
prenatální nárok a nevyřčená slova
nauč se francouzsky
ochoč lišku
zalej růži
ostříhej beránka
Exupéry je mrtvý
neboj nehledala bych tě na trhu s otroky
nejsi Prévert
neprodáváš na trhu s květinami
nejsi liška
nepotřebuješ zkrotit
o sobě tentokrát nemluvím
už tak je to celé snadno ubližitelné
od první vteřiny
hmatatelně osobní.
v reálném smyslu mám celkem ráda poklizeno... ale uvnitř sebe si bordel hýčkám... :) kdybych něco uklidila, třeba zamkla na tisíc západů, aby to ke mně nemohlo, by mi to pak nemohl někdo z mého světa kdykoli postavit na stůl a obejmout... a mě tahle malá objetí čehokoli ve mně dělá obyčejně šťastnou... :-)
25.07.2017 23:28:10 | zelená víla
Máš záškodnickou náladu, alespoň co se těch knoflíků týče...;)
A nekroť lišky, byli by smutné...
29.04.2017 23:36:46 | Slav Milo