Jak hřady holubic
Hřebeny střech
Nad kovově modravé
Z Manchesteru nebe
Cihlově červené
Obytné hradby
Protkané dvorky
Stezkami katakomb
V hromadách smetí
A mezi auty
Vzad slyšet vlak
A barevné skauty
Slunce mě hřeje
V podkrovním vikýři
Malíř by maloval
Tak píší básníři
O tom že
Když člověk hřeje se
Raduje se a směje se
O vůli
O vůli v člověku
Co nezměří ji míry
O tom že
V zimě zas třese se
A třes se ve strach šíří
Tak okno
Anglické zavírám
S díky za tu chvíli