polibky
sfoukl vánek
rty vystydly
jazyk zavzpomínal
na tvůj klín
černý mrak
na slunci
bolehlav
pozdravil splín
vlaštovky létají
kamikaze
nízko nad zemí
déšť smývá
katarze
nejlépe mi bylo
pod tlukoucím
srdcem
po tmě
slyšel jsem
něžný ženský hlas
na hlavě
neměl jsem
jediný (dědův) vlas
mé srdce
prahne
vrátit se
pod srdce
slyšet znovu
něžný hlas
v rádiu se ptali
proč se chlapům
líbí ženská ňadra
já bych odpověděl
protože se mi
na nich dobře
usíná vzpomíná
do té doby
než mě
vzbudí domina
do lesa jedu (na májku) pro chvuj
myslím na Anežku
i když slepicím
kydám hnůj
hladím
štíhlou májku
po kmeni
tančí lesní víly
možná mě jednou
naučíš psát
haiku