Anotace: žbluňky slov, střípky, slovní hříčky, drobné formulace, která nechtějí zůstat jen v hlavě ...
„Vážení, čekám na zvážení“
Vždy mě tohle napadne
když mám mikro chvilku na kase,
protože si váha není jistá
a nechce se seknout o setinu čísla
*
Choď choť Chod
pozor, další schod
*
Trpím nedostatkem
společné přítomnosti
a nejsem v tom nevinně
žijeme v době technických hraček
dřív bychom utráceli čas
třeba v pivě nebo ve víně