STRACH
Hů, hů , sova houká. Hrr,hrr zní od potoka. Drží se sukně holčička malá, neví, že maminka taky se bála.
V pekle jsou čerti, na zemi ďábli, když jím též budeš, kam by tě stáhli ?
V kalhotách čisto je, čeho se bát, ten kdo se nebojí, umí se SMÁT !!
|
|