Freudovo květinářství
Anotace: Z úcty k myšlence Zikmunda...
Pod tíhou krásy zvedli zrak
A schovali se za krasu.
Poslední noc a první den
Strnuli hoši v úžasu,
Když našli srdcervoucí vjem,
Co pěstil Zikmund potají,
Co jistojistě zabijme
Když všechny snahy
Zmírají.
Jiného východiska není,
Zda obdivuješ - utrhni,
Leč vraždou dojdeš k pochopení
Snad jenom kytka o tom
sní.
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: zelená víla, piťura
Komentáře (0)