Starý kytarista

Starý kytarista

Anotace: Vadí vám někdy, že slyšte pravdu? A máte chuť před ní utéct?

Byl to jeden starý kytarista,
co vousy měl až do klína.
Na prstech měl otlaky,
chtěl zůstat i na svátky.

Hraje nám vesele,
smutně,
bude i lehce depresivní,
ukazuje,
že svět je jiný.

Až dohraje,
pošlu ho dál.
Toho statečného zpěváka,
co se pravdy nebál.

Každý prý své brýle má,
jen jejich sklíčka často střídá.
Jednou je chci sundat a být jako on.
Člověk,
co mu rádi říkají na shledanou.
Autor Hantec, 03.05.2017
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí