moc se mi líbí jak se to celé vlní a vůbec nevadí disharmonie naopak výkřiky a vzdechy prsty zaryté do kůže až celé křídlo letí... velmi rafinovaná nahota s vysokými podpatky a s Ódou na radost... tomu se říká život... famózní!!! ST. :-))
04.05.2017 12:26:18 | Iva Husárková
Být tak klávesou a dostat se Vám pod prsty..pane klavíristo:-))ta se obvzlášť povedla!:)
04.05.2017 09:26:59 | Nikita44