Je to složité
na tebe nemohu vzpomínat
přesto je někde ve mně ta skříňka
co občas jak hudba daruje pocity
něhy takové čisté
pohlazení
polibek na čelo
ale bez čela a bez dlaní
vlastní slova mě zrazují
podkopávají mi nohy
proto padám
a pak běžím dál
cestou z písku
klikatou
slyším jak křoupe
namáčím hlavu a vlasy sedám na parapet
jen tak tiše přijímám teplo
co trochu pálí do tváře
tu a tam mě štípne komár
to abych věděla že sny jsou za lháře
vždy to začíná tebou a končí mnou