... moc jste mě nepotěšil ...
... ani já vás moc nepotěším ...
... jelikož mám ráda vínko ...
... málem mě kleplo, že zdražili mou živou vodu ...
... na rozdíl od nicotných hrobů ...
06.05.2017 06:21:39 | Marcella
he hahááá... Péťo, když jsem četla, že vzroste cena hrobů, začala jsem mírně panikařit, než jsem si uvědomila, že s mými stočtyřicetisedmi cm sem sem za vodou... a je mi upřímně líto, že si tak velikej... páni... a konec mě dostal... fuj, ale stejně se mi ulevilo... umíš!!! ST. :-))
06.05.2017 03:18:52 | Iva Husárková
Ivunko, to mě vůbec nemusíš litovat, kvůli mé výšce. Je to kompenzováno tím, že mi velcí chlapi máme veliké opravdu všechno... :-)) děkuji Ti za tip a jako vždy, milý komentář. Krásný prodloužený víkend. P. :-)
06.05.2017 22:06:51 | piťura
o... jsi mě zasnil... měla jsem čest zjistit, že velcí chlapi mají veliké opravdu všechno, akorát mi to nenapadlo v souvislosti se zdražováním hrobů, máš pravdu k lítosti není absolutně žádný důvod, stojí to rozhodně za to... totiž... e... krásný víkend i Tobě... veliký e Péťo... :-))
07.05.2017 03:04:32 | Iva Husárková
hahahaááá perfektní:-))
05.05.2017 10:33:07 | SVĚTLO INSPIRACE