Věřím, že kamínky netalčí, a když ano, tak se to dá vydržet a není to stálé, že jo?
19.02.2007 15:55:00 | NikitaNikaT.
Hoj, je velmi prijemne chodit bosky,... priletla vzpominka a cas, kdy bosky venku vesim pradlo :)
Konec je paradni,
lidi se neptej a chod bosky,
i kdyz si mysli, ze jsi blazniva
je moc prijemne delat neco jen proto,
ze ja sam ( jako clovek chci )
a ne proto, ze musim...
19.02.2007 11:32:00 | Montynka
Sandály jsou děravý - to je něco příšernýho. Ale chodíme bosky - na to to nemá! To je superděs! Taková grafomanská pseudopoesie... Sorry, zapomínám, že tady to nemusí bejt za každou cenu dobrý, jen když je toho dost (denně alespoň 2 kousky...).
17.02.2007 00:41:00 | Dandysek
Ten závěr je nejhezčí.Bosky a spolu to má jistě duše nejraděj,když sandály nejsou asi ty pravé.
16.02.2007 15:10:00 | s.e.n