Když všichni utíkají před bouřkou do bezpečí
já se dívám a potom o ní chci napsat báseň
chci se vyrovnat se životem tak
že mu utíkám ale jen tak
aby mě mohl kdykoliv dohonit
Líbám svůj odraz v zrcadle
a toužím stát se kobercem neodolatelně odporné ženy
která po mých hereckých výkonech
jenom šlape
Ale mám i jiné stránky
Dva světy
v každém s tebou nedělám nic jiného
než
To
Co bys sama chtěla
Sama to tak chtěla
Rozdíl mezi námi je ten
že mě s tebou spojuje všechno
a tebe se mnou nic
Teď stojím před tvým mostem a křičím z plných plic
Rozumíš?
Nechtěl jsem všechno
Jenom jsem to neuměl říct
:)
07.05.2017 15:18:32 | maryshka
teda stále si nie som istá, či sa mám rada. Ty sa máš rád?
13.05.2017 11:37:54 | maryshka