život je...

život je...

Anotace: život je nezodpovězená otázka, nad kterou každý den přemýšlím...

život je hloupá pohádka,
co každý den dokola hrajeme.
život je jedna velká hádka,
těžko říct stejně skončí než se nadějeme.

život je jednou velkou hrou,
co pravidla nemá,
život je hrou předem prohranou,
ale ještě spousta je toho před náma.

život je nezodpovězená otázka,
nad kterou každý den přemýšlím.
život je jak nejistá sázka,
kolik vsadím to marně rozmýšlím...

život je jako fotbalový míč,
o který stále se přetahujem,
mužeš kopnout a bude pryč,
tak proč to zbytečně protahujem...
Autor flusii, 16.02.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí