porazila jsi všechny
bohyně
Ivu, Káťu kolegyni
Katku ze dřeva
s deštníkem v ruce
kráčíš přede mnou
k píchačkám v krátké zimní bundě
v těsných džínách
"ještě že můžu výt v hlavě, jinak by to mé vytí bylo slyšet na Měsíc"
problesklo mi hlavou
"co tu děláš"
"proč neběháš po molu"
ne_vzpomněl jsem na Anežku
hluboko
ve svém srdci vím
že Anežku
nikdo nikdy neporazí
musel by
přemoci
čistou
lásku ryzí