Šaty

Šaty

Anotace: Je to má první báseň, tak to prosím berte s nadhledem.

Rudé jako krev, co ti teče v žilách

Modré jako chrpa, barva tvých očí

Možná, že jsi na pochybách

Ale mě se více než líbí

 

Šaty co máš na sobě

Stejné jako jsou mé

Se mi více líbí na tobě

Tak teď už jsou tvé

Autor dobruška22, 10.05.2017
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí