Anotace: Každý máme v hlavě kyvadlo. Biologický mechanismus pulzování produkce hormonů vedoucí k cyklické změně nálad. Jako by oscilace kolem optimálního nastavení naší myslí, byla v konečném důsledku stabilnější, než jakékoliv jiné ustavení...
Z mé zkušenosti rána nejsou obvykle tak zlá, to až potom se to všechno většinou pos..e.
Ale noci umí být dost špatné, to je pravda.
10.05.2017 23:49:45 | Anagstrema