noční jízda
nabídka úřadu
na Petra neudělala dobrý dojem
o slušný práci
zatím nepřemýšlel
minulou neděli mu soused
z vedlejšího vchodu
který na tom byl stejně jako on
sehnal tenhle kšeft
vypadalo to jednoduše
něco jako dovážka
stačilo, aby někde ,,sehnal,, auto
a něco převezl…
jenom šéfové byli trochu na nervy:
,,jestli se ztratíš,
blbě zabočíš,
nebo to nedovezeš,
tak se radši někde zastřel…“
cesta je v pohodě
řídí si v klidu auto
jede nočním městem
a přemýšlí
o výjimečnosti nákladu
a o tom
co je horší, než smrt
na sedadlo spolujezdce
odkládá svoji devítku
a najíždí na dálnici
zapaluje si cigaretu
v předním skle
vidí
odraz žhavého konce cigarety
svoji tvář
a
řadu modrých majáků:
,,do hajzlu, policajti!,,
Přečteno 277x
Tipy 13
Poslední tipující: zelená víla, Lioness, Amonasr, Jin&Jang, Jort, Dreamy, Lighter
Komentáře (6)
Komentujících (4)