X X X
Anotace: Upírám oči své ke křídlům nadějí … Ať můj život se ještě chvíli rve se strachy, kterým se jin...
Upírám oči své
ke křídlům nadějí …
Ať můj život
se ještě chvíli rve
se strachy,
kterým se jiní zasmějí …
Možná víc než svědomí
dýcháme nové atmosféry …
Lásko , kdo ti rozumí,
když vypouštíš
své balony štěstí
naplněné plynem samoty
hvězdné sféry …
Lásko jsi to ty
za dveřmi, za ploty
když útočíš
ozbrojena kvéry
mlčenlivé nicoty …
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (0)