blízko
obloha potemněla
a déšť začal plnit
nedopité sklenky
na ratanových stolech
ve větru se vzdouvaly slunečníky
jako by chtěly odletět
jako by věděly
víc než my
tiskla ses ke mně
a nabídla mi svoji vůni
abych Tě ochránil
před vším zlým
vstřebal jsem Tvůj tep
naše srdce byla konečně u sebe
tak blízko
jako nikdy předtím...
Přečteno 351x
Tipy 23
Poslední tipující: Marcella, Jin&Jang, bogen, Nikita44, Amonasr, Fany, Kapka, Dreamy, Philogyny1, Kett, ...
Komentáře (18)
Komentujících (10)