pozorovatelé nepřirozených úmrtí
vážíme si platných
jízdních řádů
když hledáme pannu
k obětování
tlačí se na sebe
jak levné kurtizány
v mrazu
že ani nedýchají
nálezci štěstí
nejsou nikdy zcela spokojení
nač slepovat hrneček rozbitý
když duše dávno uletěla
na oltář pod gilotinou
vždy je možné
potkat se se svojí vinou
vykřikl jsem a čekal ozvěnu...
Přečteno 394x
Tipy 43
Poslední tipující: Pamína, Iva Husárková, Alci, Akrij8, Frr, bogen, Dreamy, Nikita44, odnikud, Amonasr, ...
Komentáře (9)
Komentujících (7)