♫♫♫
naše stopy v písku
už dávno odvál
vítr a čas
ať už jdeme
odkudkoliv až tam
slunce vybělilo kosti
mnohým z nás
co nedošli k oázám
cesta je klam
cesta je pěknej podvod, cíl je fakt až na konci, jenže ty konce jsou nějak blbě definované, a cíle se mění s časem a situací :-)
14.05.2017 15:37:24 | hledač
...každej cíl je krásná fata morgana..! nikdo "(odkudkoliv až) tam" ještě nedošel...;-))
14.05.2017 20:43:46 | bogen
to je fakt, ale jdeme, bo musíme, tak je to zařízené :-)
14.05.2017 20:45:16 | hledač
...si už nepamatuju, odkud jsem vyšel a nevím už ani, kam to jdu...takže stále bloudím? bolí mě z toho navíc už nohy! a prej, že "hlavně, že jdu"... :-))
14.05.2017 20:49:07 | bogen