O mužích s libovou hlavou
Sokrates
bloumal po trhu
a učil se dýchat
mezi obrazy slov
Tacitus
poznal stav věcí :
v nejzkaženějším státě
je nejvíc zákonů
Sokrates
byl světoobčan
Tacitus
Evropan
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)