asociace pořád visí ve vzduchu
naplněn poezií
v koridě poraženého býka
třetí slovo na pranýři
krvácí sama dýka
něco se vždy vymyká
první slovo svoji tvář skrývá
farář k nebi ruce spíná
k spasení lidského bludu
ovládá skvěle
boží kámasútru
výtvarná vznětlivost
obrouček brýlí spletených z trnů
Kristovy koruny
jen pro trochu efektu
chudák
toulavý pes
vyhrabal na smetišti
pravdu
Přečteno 315x
Tipy 32
Poslední tipující: básněnka, Pamína, Alci, Iva Husárková, Akrij8, bogen, jitoush, Nikita44, Romana Šamanka Ladyloba, zdenka, ...
Komentáře (13)
Komentujících (8)