co se stane v oblacích, se nepočítá
z každé cesty jsem nervózní
a tak navzdory tomu
že bylo ještě ráno
jsem se i tentokrát nezapomněl
v letištním baru pořádně ,,upravit,,
za malou chvíli
už jsem okénkem pozoroval
krajinu z ptačí perspektivy
a v tom se to stalo:
prošla okolo
neudělala nic zvláštního
jenom tak šla
byla překrásná, šťavnatá, sexy
uniforma letušky jí obepínala tak pevně
že to vypadalo, jako by měla každou chvíli explodovat
knoflíky držely tu krásu v těsném sevření
jenom silou vůle
nedalo se to vydržet
ona si na dlouhých nohách
svojí gazelí chůzí
nesla celé to úžasné tělo
a ničila zdravý rozum
všemu živému v letadle
všiml jsem si
že okolo už nebyli žádní pasažéři
všichni muži
vyskákali ven
a jejich rodiny je slepě následovaly
žádné volné padáky už nezbyly
musel jsem tedy zůstat a pozorovat tu krásu sám
byla tu jenom ona a já
vstal jsem a šel pomalu k ní
,,co se stane v oblacích, se nepočítá,,
řekl jsem a zasunul jí svou ruku pod sukni
,,ehm, ehm...,,
zakašlal mi někdo za zády
byla to kapitánka letadla
,,kdo řídí letadlo?,,
zeptal jsem se a nechal ruku pod sukní letušky
,,autopilot,,
odpověděla kapitánka
a zatímco se mi zpříma dívala do očí
začala letušce rozepínat knoflíky na blůzce
moje obavy z letu byly vymazány okamžitou erekcí
asi jsem byl v minulém životě hodný
a tohle je moje odměna
řekl jsem si
že dvě krásky jsou víc než jedna
to už mě ale obě táhly
do pilotní kabiny
ze servírovacího stolku
jsem vzal dvě láhve šampaňského
a podíval se na hodinky:
10:03 AM - 11.09.2001
tohle datum si budu pamatovat
po zbytek života
náhle se ozvala detonace
a celá ta krása
se v podobě tisíce malých kousků rozletěla po krajině...
Přečteno 433x
Tipy 16
Poslední tipující: Jort, Lioness, Nikita44, Akyš, Lighter, Philogyny1, Fany, Amonasr, Kapka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)