Tak nějak o troše lásky
Čas nastavil svou tvář
a čelíš všem barvám
svých pocitů
tak vehementně
až se prostě ztratíš
ve spojení
se sebou
a přitom
Jsi tak neskonale
krásný
ve své zranitelnosti
a nahotě duše
Stačí jen letmý závan
vábení našich těl
a pak už pouštíš
zábrany
a jsi odevzdaný
tomu co přichází
odevzdaný jediné
chvíli
Kde všechny barvy
tvých pocitů
splynou
Jsme neseni křehkostí
každého nádechu
a výdechu
Tou nekonečnou vlnou
beztíže
...než nás prostoupí
propast našich realit
Přečteno 365x
Tipy 12
Poslední tipující: Frr, JSJ, Amonasr, Marcella, Jin&Jang, Kapka, piťura, Laika
Komentáře (4)
Komentujících (4)