Rány rána
Vrtkavé světlo nočních lampiček
sejmuté mravenčím příchodem
nového dne
Okousané nehty
pohledy z prázdných ložnic
v tichu a chvění
Zlatý déšť umírající noci
zlatý déšť umírající s nocí
Něco mezi ničím a vším
s kominíkem osobní iluze
Ospalky svítání
v paspartě libida
.
.
a ráno nezmoudřelo
a ráno se obulo do své pravidelnosti
Přečteno 340x
Tipy 14
Poslední tipující: Frr, JSJ, Amonasr, Marcella, Nikita44, Kapka, piťura, Jin&Jang, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)