Akordy múzy
Neúprosný rytmus
Kulomet klouzavých slov
Vyluzujících vábnou melodii
Unavené oči malíře
Neurčité tahy štětců
Vytvářející určité obrazce
Básníkovy představy
Přeludy? Myšlenky?
Snění kdesi ve výšinách?
Chorály varhaní
Mohutné akordů souznění
Nástroj starý stovky let
Potrhané stránky Bible
Zdobené siluetami svatých
Ilustrace zlacené i cenné
Postavy umělců
Rozevláté, neposedné
Zapomenuté i nalezené
Opětované i zneuznané