Posledních pár minut
Anotace: Poslední minuty před koncem
Zbývá nám jen minut pár,
pak se ozve hromobití.
Vše začne a zase skončí.
Zůstaneme sami ve tmě.
Začne bouře a ta nás zničí.
Vteřinová ručička se neúprosně točí.
Konec světa právě nastává.
Černá smrt se po Zemi prochází,
zdá se, že jí nic nezastaví.
Ručičky hodinek se zastavily- naše dny jsou sečteny.
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)