Anotace: Lepší je dělat voloviny než nic.
Nesmysly mé mysli
jsou únavnější než stereotyp s lopatou
Jsem jak na překladišti
odkud nikam vlaky nejedou
Krásné prázdné vakuum
do něhož sázím a nic neroste
Kvantum nenahradí kvalitu
když vstupují nezvaní hosté
Soustředit se
není nač
Můj pohyb mimo mě
je zoufalý pokus
po sedmé
Zbavit se všeho ničeho
Co jak prach na mě sedá
a domluvit si nedá
Vše má svůj strop
i kvantum poznání jednou přeroste
a v rozpadu atomu
se pak dějí věci úžasné
Moje mysl potřebuje jaderný výbuch
ať ten zatuchlý vzduch
nasákne aktivitou
pro vše nespojené
ať se hřib k nebi zvedne
Bouřky, vichřice a tornáda již nestačí
Jedu načerno
a blíží se průvodčí
Měl jsem štěstí
také nikam nejela
Rak tomu říkám
příhoda veselá
podmíněná náhoda
mne by zajímalo, co se dělo od toho jedu načerno a blíží se průvodčí... :)
22.05.2017 14:53:21 | Philogyny1
Na konečné odložila "modrý mundůr" a v lehkých šatičkách vyrazila se mnou na Metaxu do nejbližší vinárničky pod Šervůdem.
23.05.2017 08:01:05 | VEDz RVAHEs