chtěl bych mít
Jééé nejméně šest básní s názvem Anežka, od téhož autora:-) :-) a tato báseň je přenádherná:-)
22.06.2017 18:00:23 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
vetešnictví mám moc ráda, a hlavně ty kocoury, co hlídaj za výlohou, bude to asi oboustrané, miluju svoje probděné noci a tmu? ... :)
22.05.2017 22:26:25 | Philogyny1
pak možná budeš mít ráda tohodle pána, byl taky vetešník..
https://www.youtube.com/watch?v=nsYGwibNy_c
23.05.2017 19:14:31 | Stavák
ST, Nevím, jestli to byla lidská rasa, ale viděla jsem létající talíř ve velikosti fotbalového hřiště, tři vteřiny, než zhasli..Kdo??? To nevím.
22.05.2017 21:29:54 | kdotoví