Až vykouřím posledního…
Ze skály
Vytryskl
Vystřelil plamenem
Hodím tě
Do dálky
Jakoby kamenem
Plamenem
Žhavím tě
Sžírám se citem
Kolem to vaří jen
Lítá mým bytem
Je to tu dokola
Jako v černém ranci
Už jsem jen dohola
Žerou mě draci
Žerou mi nohy
Užíraj koule
Volám i bohy
Tlačím si boule
Boule
Boule
Co tím chtěl básník říct ?
Kde se to v něm bere ?
Už ho asi všecičko
prostě všude sere.
23.05.2017 09:25:43 | VEDz RVAHEs