Vrsi Mulo
Anotace: v noci jsem přelézal hotelové balkóny...
cestou tam
můj známej usnul za volantem
v tunelu jeho auto lítalo
od jednoho kraje k druhému
jako kulečníková koule po stole
já se tam spálil od slunce
ožral
a v noci jsem přelézal hotelové balkóny
abych mohl hostům bouchat na okna
ráno jsem pozvracel švédské stoly
a vynadal německým turistům
že večer dělali kravál
prorazil jsem motorový člun
odřel cizí auto
při jedný cestě na záchod jsem si rozšlápl notebook
a při skoku do bazénu jsem zranil svoji ženu
řekla mi, že se mnou ještě zůstane...
Přečteno 303x
Tipy 22
Poslední tipující: Kubíno, Jort, Jin&Jang, Nikita44, Amonasr, Philogyny1, Kapka, Dreamy, Frr, jitka.svobodova, ...
Komentáře (16)
Komentujících (7)